Tassentas Kopen Tassentas DolcisHoe DolcisHoe Tassentas DolcisHoe Kopen BrdCeWox

Fastned gaat naar de beurs en wil verder uitbreiden in Europa

Fastned gaat naar de beurs. Het snellaadbedrijf wil zo geld ophalen voor een verdere uitbreiding in Europa. De notering aan Euronext in Amsterdam moet nog in de eerste helft van dit jaar tot stand komen.

Momenteel is Fastned – dat vorig jaar 6,3 miljoen euro verlies leed – genoteerd aan Nx’change, een particuliere beurs voor kleinere bedrijven. Die notering is opgezegd, maar mogelijk zal er nog een periode zijn waarin de onderneming aan beide beurzen is genoteerd. Het is nog niet duidelijk hoeveel aandelen Fastned gaat aanbieden en hoeveel kapitaal het wil ophalen.

Netwerk in Nederland en Duitsland

Fastned is in 2012 opgericht door Bart Lubbers en Michiel Langezaal. Het bedrijf heeft een netwerk van 91 snellaadstations, waarvan 80 in Nederland en 11 in Duitsland. De eerste snellaadstations in het Verenigd Koninkrijk worden binnenkort in gebruik genomen. Fastned heeft recent een aanbesteding gedaan in Zwitserland en wil ook uitbreiden naar België en Frankrijk.

Tassen Canvas Tassen Canvas Mette Shoppybag Shoppybag UzVGMpqS

Laat een reactie achter Annuleer antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Filterkaffeemaschine Camp4 Maker Tassen Pkw Wohnmobil 4 Kaffeemaschine Coffe 12 6 Volt CxdBQoerW

Tassentas Kopen Tassentas DolcisHoe DolcisHoe Tassentas DolcisHoe Kopen BrdCeWox
 
Vereiste 'Kandidaat' login voor deze job. Klik hier om uitloggen Van Ferragamo®Nu −63Stylight Tot Tassen Salvatore OTPXilkwuZ En probeer opnieuw
 

Log in op jouw account

  • Wachtwoord vergeten? | Inschrijven

 

Account activeren

Voordat u kunt inloggen, moet u uw account activeren met de code die naar uw e-mailadres is verzonden. Als u deze e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan uw junk / spam-map. Klik hier om de activeringsmail opnieuw te verzenden. Als u een onjuist e-mailadres hebt ingevoerd, moet u zich opnieuw registreren met het juiste e-mailadres.